067-005-11-01

Політика конфіденційності

Союз-Гарантія > Політика конфіденційності

Вступає в силу з 01 січня 2021 року

Конфіденційність відвідувачів нашого сайту дуже важлива для нас, і ми прагнемо до її захисту. Саме тому ми склали Політику конфіденційності (Privacy policy) для веб-сайту https://soyuz-garantiya.com (далі – «сайт, Охоронна компанія «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ»

відповідально ставиться до дотримання права кожного відвідувача нашого веб-сайту, котрі мають пряме, чи не виражене пряме, непряме відношення до Охоронної компанії «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ» на конфіденційність персональних даних і вживає заходи із захисту будь-якої інформації, яку Ви надаєте нам.

Надані Вами персональні дані, будуть нами використані при:

Надаючи нам свої персональні дані, Ви також підтверджуєте, що ознайомлені з переліком своїх прав, як суб’єкта персональних даних, передбачених Законом України «Про захист персональних даних».

Про нас

Ми – Охоронна компанія «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ» пропонуємо величезну кількість різних сервісів в сфері надання охоронних послуг рухомого і нерухомого майна, які допомагають тисячам людей щодня не турбуватися про цілісність свого майна.

Наш головний офіс знаходиться за адресою: вулиця Надії Алексєєнко, 21, в місті Дніпро, Дніпропетровська область, Україна.

Охоронна компанія «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ», відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», є власником Ваших персональних даних та при виникненні будь-яких питань, пов’язаних з їх обробкою, Ви можете з нами зв’язатися за адресою електронної пошти: info@soyuz-garantiya.com

Персональні дані, які ми обробляємо

Відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», в рамках цієї Політики конфіденційності, під терміном «обробка персональних даних» розуміється будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Ваші персональні дані можуть бути оброблені нами як:

  1. інформація про Ваш комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера, а також операційну систему;
  2. інформація про Ваші відвідування і використання нашого сайту, включаючи джерело посилань, тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту;
  3. інформацію, яку Ви надаєте при заповненні форм на нашому сайті і яка може містити Ваші персональні дані або персональні дані будь-яких третіх осіб;
  4. інформація, про номерах Ваших телефонів і телефонів Ваших родичів або будь-яких третіх осіб, адреси електронної пошти, Viber, які Ви вводите для настройки підписки на наші електронні листи і / або розсилку;
  5. інформація, яка генерується при використанні нашого сайту, в тому числі, коли, як часто і за яких обставин Ви його використовуєте;
  6. інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включно із утриманням і метадані;
  7. будь-яка інша особиста інформація, яку Ви відправляєте нам.

Розкриття нам персональних даних будь-якої третьої особи, автоматично означає, що Ви отримали згоду цієї особи як на її розкриття, так і на подальшу обробку відповідно до цієї Політики конфіденційності.

Використання персональних даних

Всі персональні дані, надані нам через наш сайт, будуть використовуватися в цілях, зазначених у цій Політиці конфіденційності або на відповідних сторінках сайту.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для наступних цілей:

  1. надання вам можливості користуватися послугами, доступними на нашому сайті;
  2. поставка послуг, придбаних через наш сайт;
  3. відправка вам повідомлень, в тому числі з використанням SMS, Viber або електронної пошти;
  4. відправка інформаційної розсилки з використанням SMS, Viber або електронної пошти, якщо Ви дали на це свою згоду (Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який час);
  5. надання третім особам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті особи не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача з цієї інформації);
  6. робота з запитами і скаргами, зробленими вами або про вас, що відносяться до нашого сайту;
  7. забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
  8. інших цілей.

Якщо Ви надаєте персональні дані для публікації на нашому сайті, ми будемо публікувати і іншим чином використовувати цю інформацію відповідно до ліцензії, яку Ви нам надаєте.

Налаштування конфіденційності можуть бути використані для обмеження публікації Ваших персональних даних на нашому сайті і можуть бути скориговані за допомогою елементів управління конфіденційністю на сайті.

Ми не будемо, без Вашої явної на те згоди, надавати Ваші персональні дані будь-якій третій стороні, за винятком випадків прямо передбачених чинним законодавством України, для її або будь-якої іншої сторонньої прямої обробки.

Розкриття персональних даних

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці конфіденційності та випадків, прямо передбачених чинним законодавством України, ми не будемо надавати Ваші персональні дані третім особам.

Зберігання персональних даних

У даному розділі Політики конфіденційності, викладаються наша політика і процедури зберігання персональних даних, які покликані допомогти нам забезпечити дотримання наших юридичних зобов’язань щодо їх зберігання і видалення.

Безпека Ваших персональних даних

  1. Ми будемо приймати розумні технічні та організаційні заходи обережності, щоб запобігти втраті, неправильному використанню або зміні Ваших персональних даних.
  2. Ми будемо зберігати всі Ваші персональні дані, які Ви надаєте на наших захищених серверах (брандмауером, шифруванням даних і контролем повноважень доступу до інформації).
  3. Ви визнаєте, що передача інформації через інтернет за своєю суттю небезпечна, і ми не можемо гарантувати безпеку даних, переданих через інтернет.

Зміни

Ми можемо оновлювати цю Політику конфіденційності час від часу, публікуючи нову версію на нашому сайті. Ви маєте можливість періодично перевіряти цю сторінку, щоб переконатися, що Ви розумієте будь-які зміни в цій політиці. Ми можемо повідомити Вас про зміни в цій політиці по електронній пошті або через систему особистих повідомлень на нашому сайті.

Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою https://soyuz-garantiya.com

Ваші права

Ви можете доручити нам надати вам будь-яку особисту інформацію, яку ми зберігаємо про Вас.

Ми можемо приховати особисту інформацію, яку Ви запитуєте, в межах, дозволених чинним законодавством України.

Ви можете в будь-який час надати нам погодження не обробляти Ваші персональні дані. На практиці Ви, як правило, у прямій формі погоджуєтесь з тим, що ми використовуємо Ваші персональні дані в маркетингових цілях, або ми надаємо Вам можливість відмовитися від їх використання в маркетингових цілях.

Сайти третіх осіб

Для Вашої зручності, наш сайт може містити посилання на інші веб-сайти або соціальні мережі (наприклад, Facebook, Instagram і інші), на які встановлено перенаправлення за гіперпосиланням. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за їх політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

Оновлення інформації

Будь ласка, повідомте нам, якщо Ваші персональні дані, які ми зберігаємо про вас, потребує виправлення або оновлення.

Файли cookie

Наш сайт використовує файли cookie. Файл cookie – це файл, який містить ідентифікатор (рядок букв і цифр), який відправляється веб-сервером в веб-браузер і зберігається браузером. Ідентифікатор потім повертається назад на сервер кожен раз, коли браузер запитує сторінку з сервера. Файли cookie можуть бути або «постійними», або «сесійними»: постійні файли cookie зберігаються веб-браузером і залишаються дійсними до встановленого терміну їх дії, якщо користувач не видалив їх до закінчення терміну дії; сесійні файли cookie, з іншого боку, закінчуються в кінці сеансу користувача, коли веб-браузер закритий. Файли cookie зазвичай не містять ніякої інформації, яка ідентифікує користувача, але особиста інформація, яку ми зберігаємо про вас, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається в файлах cookie і отриманої з них. Ми використовуємо як сесійні, так і постійні cookie на нашому сайті.

Права інтелектуальної власності

Всі права на сайт https://soyuz-garantiya.com належать Охоронній компанії «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ». Цей сайт в цілому, як і його окремі його елементи, охороняються Законами України «Про авторське право і суміжні права», «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг», іншими актами законодавства України і міжнародними договорами. Без письмової згоди Охоронної компанії «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ», будь-яка інформація з сайту https://soyuz-garantiya.com не підлягає поширенню, зміні, передачі, будь-якому повторному використанню з якою б то не було публічною або комерційною метою. Будь-яке копіювання інформації, повинно містити активне посилання на сайт https://soyuz-garantiya.com

Інші питання

Якщо у Вас залишилися які-небудь питання або пропозиції з приводу Політики конфіденційності Охоронної компанії «СОЮЗ-ГАРАНТІЯ», надсилайте нам на адресу електронної пошти info@soyuz-garantiya.com