fbpx

Надійна охорона для Вас та вашого бізнесу для Вас та вашого бізнесу для Вас та вашого бізнесу

Ми надаємо:
Пультову охорону Технічну охорону Фізичну охорону Охорону об'єктів з собаками

Замовити БЕЗКОШТОВНУ консультацію

Підключайтеся до пультової охорони та

отримуйте відеокамеру
У ПОДАРУНОК

Отримати консультацію

Про нас

Охоронна агенція «Союз-Гарантія»: відкриті до співпраці!

Пропонуємо запланувати, розглянути і втілити у життя нову концепцію вашої безпеки – за допомогою охоронного агентства “Союз-Гарантія” це буде ефективно!

Ми гарантуємо безпеку бізнеса та майна наших Партнерів і Замовників, об’єднуючи зусилля в союзі з ними.

Ми підберемо комплекс або окремі види охорони за вашою потребою: проконсультуємо, спроектуємо, порахуємо, розплануємо, підготуємо, забезпечимо та проконтролюємо. Бездоганну безпеку – гарантуємо!

Олександр Юркін, Засновник компанії

Отримати 1 місяць охорони БЕЗКОШТОВНО

Переваги

Чому нам довіряють охороняти об’єкти - від приватної власності до агрохолдингів?

18 років досвіду

Компанія була створена в 2003 році як об'єднання професіоналів, і за 18 років розвитку виник потужний союз охоронних підприємств під загальним брендом "Союз-Гарантія"

Власний автопарк

Більш ніж 50 авто: 12 власних брендованих, та ще необмежена кількість партнерськіх, які в разі потреби ми долучаємо та використовуємо

Сучасний пульт

Наявність власного пульта централізованого спостереження та сучасного обладнання дозволяє безперервно стежити за безпекою вашої власності

Відгуки наших клієнтів

Александра Бурлакова
Александра Бурлакова
2021-09-27
Охранная компания на голову выше конкурентов, всегда быстро реагируют и предоставляют качественные услуги!
Сергей Ильченко
Сергей Ильченко
2021-08-10
Профессионалы своего дела. Выполнили работу в срок. Рекомендую
Top Digger
Top Digger
2021-06-23
Для охраны складских помещений искали подрядчика по комплексной охране. Выбирали долго, т.к. проект сложный. Эту компанию нашли не сразу. Но в итоге остановились на ней. Технические специалисты на наш взгляд - лучшие в городе Проект выполнен на высочайшем уровне. По ценам согласовано. Начата реализация. Все четко и профессионально . Рекомендуем
Polix Group
Polix Group
2021-06-23
Заказывали установку видеонаблюдения на произв.обьекте. все что заказали - получили в полном объеме и в оговоренные сроки. Консультации на уровне. Руководство довольно.
Anastasiya Minay
Anastasiya Minay
2021-06-22
Пользуюсь этим услугами этой компании 2 года,всем довольна,группа по вызову приезжает быстро,были случаи ложных вызовов ,сотрудники приехали очень быстро,успокоили,вопрос разрешился лояльно.Могу спокойно рекомендовать это агентство всем остальным заинтересованным .Сигнализация надежная
Oleksa Ivlev
Oleksa Ivlev
2021-06-22
Установили всё оборудование за несколько часов, ответили на все интересующие вопросы. Сейчас функционирует всё хорошо, остался доволен. Спасибо за работу!
Oksana Artiushenko
Oksana Artiushenko
2021-06-17
Мне специалисты компании ставили видео домофон в квартиру. Делали и подбор оборудования и установку. Я работой довольна. Все сделали аккуратно. По цене плюс-минус то, что мне называли когда я предварительно интересовалась этим вопросом.
Victoria N
Victoria N
2021-06-15
Имея за плечами горький опыт сотрудничества с охранными компаниями, смело могу сказать, что «Союз-Гарантия» превзошла все ожидания! Последние 2 года наше предприятие сотрудничает с «Союз-Гарантией» - ребята своё дело знают на все 100%. Охранники всегда опрятно одеты, в форменной одежде, пунктуальны и вежливы, на рабочем месте не выпивают. Начальство охраны интересуется их работой, без внимания не оставляют. Заметно, что к подбору персонала руководство компании подходит очень ответственно. Всем коллективом очень довольны и спокойны за сохранность нашего имущества. Рекомендую! 👍🏼
Татьяна Денисова
Татьяна Денисова
2021-06-10
Заказала услуги компании по установке системы охранной сигнализации загородного дома .Мастера приехали вовремя , установили все быстро и качественно. Цены достаточно приятные и не кусаются. Нисколько не пожалела ,что воспользовалась их услугами. Благодарю сотрудников компании за хорошую работу по монтажу охранной сигнализации !!!
БЕЗКОШТОВНИЙ прорахунок
охоронної системи

Декілька фактів про нас

0 +

років досвіду

0 +

захищених об'єктів

0 K

користувачів послуг

0 +

власних охоронців

0 години

цілодобове спостереження

0

власний Пульт ЦС

0 +

парк автотранспорту

0 +

службових собак

Наша команда

Люди вирішують все. Це головний капітал кожної компанії. Так і у нас в охоронній агенції «Союз-Гарантія» кожен ключовий співробітник – експерт у своїй справі. Знайомтесь!

Андрій Васильович

генеральний директор

Наталія Марківна

HR-директор

Андрій Васильович

комерційний директор

Олександра Василівна

менеджер відділу продажу

Ігор Олександрович

менеджер відділу продажу

Ольга Сергіївна

начальник відділу продажу

Сергій Володимирович

менеджер відділу продажу

Володимир Анатолійович

керівник Технічного відділу

Сертифікати

Сертифікати приватної охоронної компанії

Ліцензія

Ліцензія №526680 на право здійснення охоронної діяльності діє з 2014 р

Сертифікат HCSA

Сертифікат HCSA HIKVISION CERTIFICATION PROGRAM SECURITY ASSOCIATE

Сертифікат Partizan

Сертифікований установник систем відеоспостереження Partizan

Останні статті блогу

KNPV Dog

KNPV Dog

Новий для України кінологічний напрямок - вирощування та підготовка KNPV Dog ( "поліцейських собак") за програмою Королівської Нідерландської Поліцейської Асоціації (KNPV) розпочали

Охоронне освітлення

Охоронне освітлення

Охоронному освітленню, зазвичай, не приділяють належної уваги, хоча це досить важливий аспект, який потрібно враховувати при побудові повноцінної системи безпеки. Досить часто

Переваги пультової охорони

Переваги пультової охорони

Пультова охорона на сьогодні є найдешевшим способом вирішення проблем, пов’язаних з охороною майна і особистої безпеки. Адже, незважаючи на прогрес в охоронній

Почати співпрацю з нами - легко! 

Залиште заявку на нашому сайті, чи зателефонуйте за номером
+38 (067) 005-11-01

Ми відповімо на всі Ваші питання і погодимо зручний час для зустрічі та підключення.

Фахівець проведе розрахунки, укладе договір, спланує та організує проведення монтажних (або інших) робіт.

В узгоджений час монтажна бригада виконає всі необхідні роботи протягом 2-3 годин.

Міняй старе обладнання на

нове обладнання
ЗІ ЗНИЖКОЮ

FAQ

Питання та відповіді

"Союз-Гарантія" - не просто одна з надійних та найдосвідченіших охоронних компаній.
Наш основний принцип: зберігаємо вашу довіру! А наша місія говорить: "Ми гарантуємо безпеку бізнесу і майна наших Партнерів і Замовників, об'єднуючи зусилля в союзі з ними".

Охорона будь-якоі власності в режимі 24/7 досягається різними способами: для великого підприємства це може бути комплекс засобів технічної охорони (відеоспостереження та інше), або організація фізичної охорони підприємства, або поєднання цих двох послуг.
Для квартир, будинків, дач та офісів є ефективний захист - послуга підключення на Пульт централізованого спостереження з цілодобовим моніторингом та виїздом по сигналу тривоги груп швидкого реагування .

Для консультації по вибору необхідного саме вам виду охорони та для замовлення послуги - зверніться до нашого менеджера.

Вартість послуг охоронної агенції залежить від багатьох факторів:

- тип об'єкта (квартира чи підприємство - різниця в об'ємах)
- тип охоронного обладнання (сигналізації) та кількість додаткових датчиків
- віддаленість об'єкту від центрального пульта
- складність і щільність території, що охороняється
- особисті побажання клієнтів

У разі виникнення вибору - приватна охоронна служба або державна організація - варто врахувати переваги і недоліки кожної з них.

У приватній компанії завжди кращі: підготовка персоналу, технічна база, клієнтоорієнтованість. А тарифи - гнучкіше, часто навіть нижче.

Крім того, на практиці приватні охоронні фірми і держохорона співпрацюють, розділяючи функції. Приватні охоронні агентства забезпечують якісне обладнання, своєчасне реагування на виклики і  більш швидке затримання правопорушників. А державна служба має більше повноважень для подальшої ідентифікації зловмисників і розгляду міри покарання за злочини.

Особливості формування ціни на охоронні послуги полягаюсть в тому, що деякі позиції можна оцінити заздалегідь і внести в прайс, але з багатьох видів послуг ціни носять орієнтовний характер, тому що неможливо визначити повний обсяг робіт без отримання додаткової інформації від замовника. Тому остаточно для клієнта вартість послуги визначається в діалозі з менеджером нашого агентства. А після узгодження деталей проводиться калькуляція і точний розрахунок.

Компанія "Союз-Гарантія" несе матеріальну відповідальність за об'єкт, що охороняється: при укладенні договору про співпрацю (взяття об'єкта клієнта під охорону) ми можемо одночасно укласти договір про страхування з нашим партнером - міжнародною страховою компанією (представник знаходиться в Дніпропетровську).

В результаті наші співробітники
- вичерпно проконсультують Вас,
- візьмуть на себе всі турботи з оформлення страховки,
- у разі вчинення правопорушення - справлять оточення, зареєструють злом, викличуть поліцію і допоможуть зафіксувати правопорушення для оформлення страховки
- візьмуть на себе всі складнощі з оформлення виплат страхового відшкодування і допоможуть Вам їх отримати.

Таким чином, при мінімальних додаткових вкладеннях ви будете абсолютно спокійні в тому, що ваша власність під надійною охороною і ви максимально захищені від матеріальних втрат.

Ніяке інше охоронне агентство в м. дніпро цього не надає.

Надання максимуму послуг і зручностей для клієнтів - додаткова перевага співпраці з нашою компанією.

Замовити установку охоронного обладнання можна через звернення до менеджера нашої компанії по телефону, або через заповнення заявки на нашому сайті.

Швидкість прибуття групи швидкого реагування по сигналу тривоги залежить від місця розташування об'єкта. Нашими фахівцями підбирається найближча до об'єкта група реагування, в більшості випадків швидкість прибуття - до 7-10 хв.